Image Alt

Herfst workshops

Herfst 2020

Workshop bij Mint & Mimosa

Mooiste tijd van het jaar en lekker kleurrijk

Wij gaan een rond bloemstuk (biedermeier) maken met echte herfst bloemen, een grote kalebas, kastanjes, hortensia, hop, lampion bloem en herfstblad.

De kleuren die wij gaan gebruiken zijn rood, oranje, brons en geel en diep rood. Het bloemstuk kunt u zowel binnen als buiten op de tafel neerzetten. Wij gebruiken bloemen die allemaal kunnen indrogen zoals hortensia, juffer in het groen en bessen.

Wat gaan we doen?

Samen gaan we aan het werk, dit houdt in dat wij het bloemstuk van A tot Z samen maken. Wij zijn 2 a 2,5 uur bezig en natuurlijk is er tijd voor koffie en thee met wat lekkers erbij.

In verband met Covid-19 kan ik minder aantal mensen kwijt. Ik houd rekening met 1,5 meter afstand regel en zet alles voor jullie klaar zodat een ieder afstand kan houden. Tevens zorg ik ervoor dat alle werkmaterialen gedesinfecteerd worden na gebruik. Indien je het nodig vindt kan je zelf ook een mesje en/of snoeischaar meenemen.

Maximaal 8 personen. Dus wil je met een groep komen wees er dan snel bij.

Kosten: 35 euro

Betaling op de dag van workshop: Pin, Tikkie of contant

Bij te late annulering breng ik 50% van de kosten in rekening.

Workshoplocatie

Mijn bedrijfsruimte is gevestigd aan de Birtkstraat in Ondernemershuis Birkstaete, schuin tegenover De Paardenkamp en naast Middelman Wonen.

Adres: Birkstraat 95, 3768 HD Soest

Verkoop

In mijn bedrijfsruimte heb ik de mogelijkheid om losse producten te verkopen zoals losse takken van zijden bloemen, mooie vazen en potten of een opgemaakte vaas met zijden bloemen. Op de dagen van de workshops ga ik ook kerststukken verkopen. Ik maak kerststukken vanaf 15 euro, altijd leuk om weg te geven. Mocht u van te voren al iets willen bestellen, neem dan even contant met mij op. U bent dus in de gelegenheid om even lekker rond te kijken of er iets moois voor u bij staat.

Workshop agenda

Herfst 2020

Donderdag 15 oktober
19.30 tot 21.30 uur (vol)

Vrijdag 16 oktober
19.30 tot 21.30 uur (vol)

Zondag 18 oktober
9.30 tot 11.30 uur (vol)
14.00 tot 16.00 uur

Schrijf u nu in!

Inschrijfformulier

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen?

Bekijk hier onze privacyverklaring