Image Alt

Kerst 2020 – Metalen Frame

Kerst 2020

Workshop bij Mint & Mimosa

Wegens succes verlengd!

Metalen Frame

Alleen vullen.

Vorig jaar hebben er heel veel mensen meegedaan met de workshop van dat mooie frame. Het was dan ook een super workshop. Daarom heb ik een paar dagen gereserveerd in december voor de mensen die het frame al hebben en deze weer opnieuw willen vullen

Mensen die het frame niet hebben kunnen natuurlijk ook aanschuiven.

Wat gaan wij doen!

Frame van metaal hoogte 40 cm breedte 25 cm.

Wij gaan een metalen frame  omwikkelen met natuurlijke materialen zoals mos, touw, takjes, diverse kleuren wol, ijslandsmos en lampjes.

Binnen in het frame maken wij een rond bloemstuk met veel vers asparagus groen welke heel sierlijk uit het bloemstuk zullen vallen. In het bloemstuk verwerken wij kerstballen, kerstdecoratie en natuurlijk materiaal.

Wat gaan we doen

Samen gaan we aan het werk, dit houdt in dat wij het bloemstuk van A tot Z samen maken. Wij zijn 2 a 2,5 uur bezig en natuurlijk is er tijd voor koffie en thee met wat lekkers erbij.

De kleuren die je kunt kiezen zijn Ginder Goud, Titan Zilver, Ossenbloed Rood, Helder Wit, Autum blonde champagne kleur en Pine groen. Mocht je echt een andere kleur (roze, paars of zwart) willen, dan kan je dit aangeven bij inschrijfformulier zodat ik hier rekening mee kan houden.

In verband met Covid-19 kan ik minder aantal mensen kwijt. Ik houd rekening met 1,5 meter afstand regel en zet alles voor jullie klaar zodat een ieder afstand kan houden. Tevens zorg ik ervoor dat alle werkmaterialen gedesinfecteerd worden na gebruik. Indien je het nodig vindt kan je zelf ook een mesje en/of snoeischaar meenemen.

Maximaal 8 personen. Dus wil je met een groep komen wees er dan snel bij.

Kosten
Alleen vullen: 35 euro (je neemt je eigen frame zelf mee)
Workshop incl. frame: 45 euro

Betaling op de dag van workshop: Pin, Tikkie of contant

Bij te late annulering breng ik 50% van de kosten in rekening.

Workshoplocatie

Mijn bedrijfsruimte is gevestigd aan de Birtkstraat in Ondernemershuis Birkstaete, schuin tegenover De Paardenkamp en naast Middelman Wonen.

Adres: Birkstraat 95, 3768 HD Soest

Verkoop

In mijn bedrijfsruimte heb ik de mogelijkheid om losse producten te verkopen zoals losse takken van zijden bloemen, mooie vazen en potten of een opgemaakte vaas met zijden bloemen. Op de dagen van de workshops ga ik ook kerststukken verkopen. Ik maak kerststukken vanaf 15 euro, altijd leuk om weg te geven. Mocht u van te voren al iets willen bestellen, neem dan even contant met mij op. U bent dus in de gelegenheid om even lekker rond te kijken of er iets moois voor u bij staat.

Workshop agenda

Kerst 2020

Maandag 14 december
19.30 tot 21.30 uur

Dinsdag 15 december
19.30 tot 21.30 uur

Woensdag 16 december
19.30 tot 21.30 uur

Donderdag 17 december
14.00 tot 16.00 uur
19.30 tot 21.30 uur

Vrijdag 18 december
14.00 tot 16.00 uur
19.30 tot 21.30 uur

Schrijf u nu in!

Inschrijfformulier

Wilt u een onze nieuwsbrief ontvangen?

Bekijk hier onze privacyverklaring