Mint en Mimosa styling soest

Styling en restyling

Styling

U kunt er voor kiezen om uw bedrijf, huis of terras te laten stylen door ons. Wij zoeken naar mooie uitbundige of juist rustige strakke potten en/of vazen, precies in de stijl die u zoekt.

Styling voor bedrijven

Wij hebben mooie zijden planten en bomen die niet van echt te onderscheiden zijn. Tevens kunnen wij een kleur kiezen die in elke ruimte weer terugkomt, zodat uw bedrijf een herkenbare uitstraling krijgt. Herhaling is kracht!

Voor de styling kunnen wij gebruik maken van zowel zijden als verse bloemen en planten. Wij maken graag samen met u een plan van aanpak.

Styling voor particulieren

Gaat u verhuizen of bent u aan het verbouwen? Wij helpen u graag met de inrichting van uw woning, terras, serre of veranda. Wij zoeken samen naar de gewenste stijl van het nieuwe interieur. Wij zorgen voor de rest, zodat u zich met andere zaken bezig kunt houden. Wilt u een hele nieuwe look van uw woonkamer, hal of slaapkamer? Dan helpen wij u daar natuurlijk ook mee! Zowel met verse als met zijden bloemen en planten.

mint_en_mimosa59

Restyling voor bedrijven en particulieren

Heeft u al zoveel bloemen, planten en decoratie, maar bent u nog steeds op zoek naar de juiste uitstraling? Laat ons u helpen! Met uw eigen spullen kunnen wij uw ruimte restylen, zodat het er weer op en top uitziet. U bespaart de kosten van nieuwe bloemen, planten en decoratie. Wij hergebruiken alle producten en u betaalt alleen onze tijd.

EENMALIGE VERHUUR

U kunt bij ons bloemstukken en bomen huren voor een eenmalige gelegenheid, zoals (tafel)decoraties voor feesten, vergaderingen, cursussen, workshops, bijeenkomsten, barbecue en familiedag. Ook hiervoor zijn er veel verschillende mogelijkheden. Neem contact met ons op om te zien wat wij voor u kunnen betekenen! Bel 06-22738189 of stuur een e-mail naar sandra@mintenmimosa.nl.

Benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen?

Benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen?

Contact